Rendement2Go

 

Rendement2Go

ClickOn is een strategische samenwerking gestart met een aantal gelijkgestemde ondernemers onder de naam Rendement2Go. Rendement2Go biedt nieuwe en bestaande klanten een totaalpakket van verschillende disciplines, zodat opdrachtgevers daar niet zelf naar op zoek hoeven te gaan. Dat loopt van Financiën tot HRM en Juridisch en van IT, Telecom & Videoconferencing tot Marketing en Communicatie.

 

One-stop-shopping

Het doel hierbij is optimaal rendement te behalen voor de opdrachtgevers, ongeacht de discipline. Het concept van Rendement2Go, dat wordt gevormd door MyMarCom, Previ Finance, aJuris, BvB Groep, Helder Business en ClickOn, is gericht op strategische begeleiding en coaching. Hierbij richt elke discipline zich op consultancy ten behoeve van de onderneming in de breedste zin van het woord. Met dit one-stop-shopping concept hoef je als bedrijf dus niet op zoek naar meerdere partijen. Met een QuickScan kunnen we een organisatie, per discipline, doorlichten en een advies uitbrengen.

De klant kan ook direct bij Rendement2Go terecht voor de verdere invulling. Dat levert klanten de nodige synergie op. Door onderlinge afstemming tussen de diverse partijen van Rendement2Go krijgt hij of zij namelijk geen losstaande adviezen maar een geïntegreerde oplossing. Een goed marketingadvies heeft immers ook consequenties voor de inrichting van ICT en vice versa, en een passend advies over pak ‘m beet een arbeidsovereenkomst komt beter uit de verf als je het HRM-beleid kent. Kortom: Rendement2Go is Rendement4U!

 

Expertises binnen Rendement2Go

Financiën
Previ Finance adviseert, ondersteunt, begeleidt en professionaliseert uw organisatie bij het beheren van uw financiële en/of administratieve bedrijfsfunctie op weg naar optimaal rendement.

 

Human Resource Management
BvB Groep levert full service dienstverlening op het gebied van salaris en HRM. Wij leveren interim medewerkers en geven advies voor een optimale inrichting van de salaris- en personeelsadministratie. Daarnaast verzorgen wij de optimalisatie en het functioneel beheer van AFAS Profit. In het wervingsproces ondersteunen wij via maatwerk voor onze klanten.

 

IT, Telecom & Videoconferencing
ClickOn is anders dan anderen; niet alleen uit onze visie op de vakgebieden IT, Telecom en Videoconferencing, maar vooral op de manier waarop we werken. Met passie, persoonlijke aandacht en professionaliteit. Elke opdracht opnieuw, groot of klein.

 

Juridisch Advies
aJuris staat voor ondernemers helpen met juridische zaken met de focus op arbeidsrecht dat is mijn doel! Persoonlijk benadering en praktische adviezen geven, professioneel, maatwerk en bereikbaarheid zijn kernwoorden.

 

Marketing & Communicatie
MyMarCom adviseert en begeleidt uw organisatie bij het realiseren van de doelstellingen op het gebied van Marketing, Communicatie en Projectmanagement. MyMarCom neemt taken en activiteiten omtrent Marketing en Communicatie binnen de vooropgestelde kaders van uw organisatie uit handen, zodat u zich volledig kan richten op uw core-business en het centraal stellen van de klant.

 

Werving & Selectie
Helder Business is een samenwerking aangegaan met Rendement2Go om ervoor te zorgen dat de partners zich kunnen blijven focussen op de eigen relaties en core-business. Om aan de toenemende vraag van flexibel personeel te kunnen voldoen of continuïteit te garanderen, neemt Helder Business werving en selectietaken op zich.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 088-2542566 of mail naar info@clickon.nl.
Onze medewerkers zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot en met 17.30.