Vast-mobiel integratie

Met de term “vast-mobiel integratie” wordt het samenvoegen van mobiele- en vaste telefonie geduid. Het resultaat is dat uw medewerkers voortaan op één telefoonnummer via zowel de vaste- als mobiele telefoon bereikbaar zijn, anytime en anyplace! Vast-mobiele integratie bespaart aanzienlijke kosten doordat de kosten tussen uw vaste- en mobiele telefoons grotendeels vervallen. Mobiele telefonie wordt onderdeel van uw standaard telefonie en zo kunt u tegen een vast bedrag per maand ongelimiteerd bellen. ClickOn, specialist in bedrijf-kritische IT, Telecom en Videoconferencing oplossingen, biedt overzichtelijke totaaloplossingen voor vast-mobiel integratie. In de meeste gevallen hoeft u niet eens te investeren.

Kosten besparen met vast-mobiel integratie

Vast-mobiel integratie is in essentie een zeer eenvoudig concept. Waar uw mobiele gesprekken nu nog standaard via het netwerk van uw mobiele telefonie aanbieder verlopen, zullen deze gesprekken na de integratie van vast-mobiel allen via uw telefooncentrale (eigen of cloud) verlopen. Dit biedt een heel groot voordeel. Alle onderlinge gesprekken tussen de vaste en mobiele medewerkers kunnen nu worden gevat in een zeer goedkope bundel voor ongelimiteerd gebruik, waardoor in veel gevallen besparingen van tientallen procenten mogelijk zijn!

Vast-Mobiel Integratie

Voordelen

  • Bespaar tot tientallen procenten aan mobiele kosten
  • Uw medewerkers bereikbaar via 1 centraal telefoonnummer. Any time, any place
  • Presence overzichten voor de receptioniste/secretaresse
  • Ongelimiteeed van vast naar mobiel bellen binnen de organisatie
  • Verbeter de bereikbaarheid voor uw zakelijke relaties
  • Altijd en overal zakelijk bereikbaar; ideaal voor thuiswerkers

Effectiever werken

Voor klanten, leveranciers en collega’s zijn uw medewerkers voortaan altijd en overal via één telefoonnummer bereikbaar, waarmee de bereikbaarheid van uw organisatie een significante boost krijgt. Op de zaak, onderweg en gewoon thuis, uw medewerkers kunnen altijd worden bereikt. Het leven van de secretaresse/receptioniste wordt ook een stuk makkelijker. In een oogopslag is zichtbaar wie aanspreekbaar is en wie niet, waarmee contacten met relaties sterk worden verbeterd.

Uw medewerkers beschikken op hun telefoontoestel over alle functionaliteiten van een normaal telefoontoestel. Doorverbinden, sneltoetsen en conferentie gesprekken zijn slechts enkele voorbeelden van de features. Ook uw administratie wordt ontlast. Voortaan ontvangt u nog maar 1 factuur voor zowel de vaste- als mobiele telefonie. Vast-mobiel integratie verrijkt de bereikbaarheid van uw organisatie, laat uw medewerkers effectiever werken en faciliteert het Nieuwe Werken op een fantastische- en kosteneffectieve wijze.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw organisatie?

Neem dan gerust contact op met één van onze Telecom specialisten via telefoonnummer 088-2542566 of mail naar info@clickon.nl.
Onze medewerkers zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot en met 17.30.