Videoconferentie verhuur

Als u behoefte heeft aan het huren van professionele videoconferentie apparatuur dan biedt ClickOn de oplossing. Ongeacht de omvang of complexiteit van het vraagstuk. Bij ClickOn kunt u terecht voor het huren van de nieuwste videoconferentie apparatuur desgewenst met display(s), trolley en volledige oplevering. Van advies tot installatie en van support tot begeleiding bij het gebruik van de videoconferentie apparatuur.

Videoconference systemen

Heeft u een vergaderruimte die u tijdelijk wenst in te richten met professionele Full HD videoconferencing apparatuur? Dan hebben wij complete oplossingen in huis waarmee u teams tot 20 personen moeiteloos in beeld kunt brengen. Inzoomen op een individu of de groep als geheel in beeld, de videoconferentie apparatuur van ClickOn maakt het mogelijk. Tevens kunt u meerdere partijen tegelijk bellen, videobellen met systemen van andere merken en zelfs presentaties live met elkaar delen. Onze videoconferentie apparatuur is eenvoudig te bedienen en vormt zelfs voor een first-time user geen enkel obstakel.

Cloud videoconferentie

Altijd en overal over videoconferentie kunnen beschikken, ongeacht locatie of device? Dan vormt onze videoconferentie Cloud service wellicht de perfecte oplossing. Via uw PC, Mac, tablet of zelfs smartphone kunt u vanaf iedere locatie gebruik maken van videoconferencing. Zo kunt u bellen met collega’s, klanten, leveranciers of andere relaties, 1 op 1 of zelfs met 40 mensen tegelijk. Deel een presentatie, zie wie bereikbaar is en bel met vergaderruimte systemen. Alles in de allerhoogste HD-kwaliteit.

Vergaderlocatie

Bij ClickOn op kantoor te Woerden (nabij Utrecht) treft u een volledig ingerichte en geoptimaliseerde videoconferentie vergaderruimte voor maximaal 20 personen, welke is voorzien van de nieuwste technieken. Zoals het een goed gastheer betaamt, zorgt ClickOn voor koffie, thee, frisdranken en versnaperingen gedurende de huur van een van onze vergaderruimtes.

Videoconferencing Huren

Wilt u advies, een offerte, demonstratie of een afspraak?

Neem dan gerust contact op met onze videoconference experts via telefoonnummer 088-2542566 of mail naar info@clickon.nl.
Onze medewerkers zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot en met 17.30.