Videoconferencing voor iedereen

Videoconference stelt u in staat om het gesprek alsnog face-to-face en in real-time te voeren, maar dan zonder vermoeiende en tijdrovende reis. ClickOn levert niet alleen een volledig assortiment aan professionele videocommunicatie apparatuur en software van marktleiders Polycom, Cisco, Lifesize en Vidyo, maar tevens een volledig servicepakket met diensten als wereldwijde installatie, onderhoud, trainingen, hosted video conference en managed services.

Wij zijn met onze videoconference dienst de meest complete aanbieder van Nederland.

 

Videoconferencing

Met videoconferencing kan live op afstand worden gecommuniceerd alsof men bij elkaar in de ruimte zit, gewoon via een standaard internet verbinding. Hedendaags zijn professionele videoconference systemen niet alleen zeer betaalbaar maar tevens is het bedienen van de systemen net zo eenvoudig als het bedienen van uw mobiele telefoon.

Al het tijd en geld wat in het reizen naar vergaderingen en andere bezoeken gestoken word, is verleden tijd wanneer er gebruik wordt gemaakt van videoconferencing. Door de mogelijkheden die videoconferencing u biedt, kunt u eindeloos tijd en kosten besparen die u tegenwoordig nog als normaal ervaart. 

Al uw apparaten, van smartphone tot computer en tablets kunnen gekoppeld worden. Zo heeft u overal en altijd de mogelijkheid een vergadering bij te wonen. 

 

Overal verbonden

Levensecht en effectief virtueel communiceren draait om het vergeten van de achterliggende techniek. Dit is exact wat de videoconference oplossingen van ClickOn u bieden. Al onze videoconference solutions zijn bovendien gebaseerd op open communicatie standaarden. Communicatie met externe organisatie, ook wanneer de apparatuur van andere merken gebruiken, behoort dus volledig tot de mogelijkheden.

Al uw apparaten, van smartphone tot computer en tablets kunnen gekoppeld worden aan de Lifesize Cloud waar u gebruik van maakt. Zo heeft u overal en altijd de mogelijkheid een vergadering bij te wonen. 

Toepassen in uw organisatie

Videoconference oplossingen kunnen effectief toegepast worden binnen elke organisatie, ongeacht de grootte of branche waarin zij werkzaam zijn. Bij videoconferencing is de stap tot een vergadering met iemand op locatie kleiner. Voor bedrijven met vestigingen op meerdere locaties is een goede vorm van interne communicatie belangrijk. Door videoconferencing kunnen meerdere locaties altijd met elkaar in verbinding staan.

In de zorg wordt videoconferencing bijvoorbeeld ingezet om ondersteuning te bedien tijdens operaties en overleg tussen artsen op verschillende locaties. Scholen kunnen de lokalen virtueel maken door videoconferencing te gebruiken, zo kunnen leerlingen die vertraging hebben de les toch via bijvoorbeeld hun mobiele telefoon bijwonen.

Voordelen

  • Besparing op reiskosten
  • Snellere en efficiëntere communicatie
  • Snellere besluitvorming
  • Toenemende productiviteit
  • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
  • Non-verbale communicatie blijft behouden
  • Het delen van uw scherm en documenten

Videoconference advies, offerte, demonstratie of een afspraak? 

Dat kan! neem dan gerust contact op met onze videoconference experts via telefoonnummer 088-2542566 of mail naar info@clickon.nl.
Onze mederwerkers zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot en met 17.30.