Windows 10 voor uw zakelijke omgeving

ClickOn is door Microsoft geselecteerd tot Windows 10 Check-In Official Partner. Dat betekent dat ClickOn hét aanspreekpunt is voor bedrijven die willen overstappen naar de laatste Windows versie. Uiteraard stapt u niet zomaar klakkeloos over naar Windows 10 zonder te weten of  uw bedrijfskritische applicaties en randapparatuur wel blijven functioneren. ClickOn helpt uw hier graag bij.

 

Windows 10

Windows 10 is de laatste versie van Windows waarin we de beste features van Windows 7 en 8 hebben samengebracht. Dankzij het vertrouwde startmenu kan iedereen er snel mee aan de slag en door de integratie van Cloud en pc, wordt samenwerken gemakkelijker dan ooit. Welk device u ook gebruikt.

 

 

 

ClickOn als Check-In Partner

Doordat Microsoft zijn official partners ruim voor de release van Windows 10 toegang geeft tot testversies van de nieuwe Windows hebben onze technische experts uitvoerig kunnen testen. Zij kennen daarom de ins en outs van deze nieuwe Windows versie. Daarnaast worden zij voortdurend op de hoogte gehouden door intensieve kennissessies die vanuit Microsoft worden georganiseerd voor de Check-In partners.

 

Windows Update

Met Windows 10 gaan we ook op een andere manier om met updates en features. Het idee is dat we door middel van continuous updates Windows 10 zullen blijven verbeteren. Zowel met security fixes als feature updates. De versies van Windows 10 gericht op consumenten zullen altijd via Windows Update worden bijgewerkt. Voor zakelijke gebruikers zijn er meer mogelijkheden, zoals een “long term servicing branch” die alleen security fixes krijgt en geen feature updates, bedoeld voor bijvoorbeeld medische toepassingen. Verder worden zogenaamde “Distribution Rings” geïntroduceerd, waarmee updates geleidelijk in de organisatie kunnen worden uitgerold.

Windows 10 past zich aan

Applicaties die gemaakt zijn voor het Universal Windows Platform houden rekening met het Windows 10 device dat wordt gebruikt. Ze passen zich automatisch aan en maken zich geschikt voor verschillende mogelijkheden en schermgroottes. Een van de features is het schakelen tussen ‘pc mode’ en ‘tablet mode’, wanneer je een 2-in-one device hebt, zoals de Surface Pro 3. Een ander voorbeeld van continuum is wat er gebeurt als je een Windows Phone op een monitor aansluit. De user interface verandert automatisch om gebruik te maken van het grotere scherm. In combinatie met een Bluetooth muis en keyboard heb je – samen met je telefoon – de mogelijkheden van een PC! 

Windows 10

Microsoft Edge

Microsoft Edge is de nieuwe standaardbrowser in Windows 10. Met Edge krijg je een moderne browser, waarmee ook handige nieuwe dingen mogelijk zijn. Zo is het mogelijk om op webpagina’s aantekeningen te maken, meteen te zoeken met Cortana op geselecteerde teksten en makkelijk notities delen met vrienden en kennissen. Er is een makkelijke reading mode in Edge, waarmee je pagina’s zonder afleidingen kunt lezen. Natuurlijk zijn we de Enterprise klanten niet vergeten en hebben naast Edge er ook voor gezorgd dat het eenvoudiger wordt om te upgraden naar Internet Explorer 11 met Enterprise Mode, de Enterprise Mode Site List en Enterprise Site Discovery. Allemaal bedoeld om een betere compatibiliteit te verzorgen voor de wat oudere web applicaties.

Microsoft Azure

Met Windows 10 is het mogelijk een machine direct te joinen aan Azure Active Directory. Daarmee kunnen eindgebruikers met hun bestaande Active Directory Domain username en wachtwoord inloggen op hun devices, zonder dat er een traditionele Active Directory join hoeft te worden gedaan. Hiermee hebben gebruikers ook meteen single sign-on toegang tot Office 365 en andere applicaties die Active Directory authenticatie ondersteunen. Deze functionaliteit is ook geschikt om persoonlijke machines te gebruiken in een BYOD scenario. 

Persoonlijke instellingen op al je devices

Een fijne feature voor eindgebruikers van Windows 10 is dat je persoonlijke instellingen kunt synchroniseren met andere machines via OneDrive. Nadat een Microsoft Account is geconfigureerd, kan je het Thema, achtergronden, Web browser settings, taalinstellingen etc. over al je Windows 10 Machines gelijk houden.

Het beste platform voor modern zakelijk gebruik
Windows 10 biedt een betere integratie met de Cloud en pc, waardoor samenwerken een nieuwe dimensie krijgt. 

Eenvoudig in te stellen en te beheren
Windows 10 voelt direct vertrouwd met het startmenu en je persoonlijke apps. Dankzij Windows as a Service en in-place upgrade is Windows 10 heel gemakkelijk in beheer. 

 

Zakelijke veiligheid voor iedereen
Windows 10 biedt Enterprise data protectie voor je devices, privacy en gegevens. 

Betaalbare en innovatieve devices
windows 10 werkt op al je Windows devices met universal apps die je mobieler en productiever maken. Daarnaast opent het de weg naar nieuwe toepassingen voor 2-in-1, smartphones en de Microsoft HoloLens.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Windows 10 in uw organisatie?

Neem dan gerust contact op met één van onze Windows specialisten via telefoonnummer 088-2542566 of mail naar info@clickon.nl.
Onze medewerkers zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot en met 17.30.