Kostenbesparende zakelijke vaste telefonie oplossingen

Vaak wordt van de IT omgeving gezegd dat dit de levensader van iedere onderneming vormt, maar wat te denken van de zakelijke vaste telefonie omgeving? Een meer bedrijfskritische component binnen nagenoeg iedere organisatie is niet te bedenken. Toch wordt zakelijke vaste telefonie ook vaak geassocieerd met hoge kosten op het gebied van onderhoud en belkosten. Met de bedrijfskritische zakelijke vaste telefonie oplossingen van ClickOn genieten organisaties van de zekerheid van bereikbaarheid tegen de absoluut minimaal mogelijke kosten. ClickOn uit Woerden adviseert, installeert en onderhoudt enkel bewezen en gerenommeerde zakelijke vaste telefonie oplossingen van A aanbieders, gecombineerd met een support en service pakket dat de bereikbaarheid van uw organisatie garandeert.

 

Nieuwe telefooncentrale op locatie

Is uw telefooncentrale aan vervanging toe? Dan denken wij graag met u mee over een nieuwe zakelijke vaste telefonie oplossing die perfect aansluit op uw bedrijfsstrategie. Wellicht vormt een VoIP centrale de oplossing om meer werkplekflexibiliteit te genereren, mobiel “vast” bereikbaar te zijn of Het Nieuwe Werken te introduceren, maar wellicht past een eenvoudige analoge telefoniecentrale- of juist een complexere Unified Communications oplossing zoals Microsoft Lync met chat-, presence- en videoconference functionaliteit beter. Doordat ClickOn een breed programma aan oplossingen biedt, zijn we in staat tot volledig onbevooroordeeld advies. We inspireren u graag met de nieuwste mogelijkheden op het gebied van vaste zakelijke telefonie en voorzien u van glashelder inzicht in de kosten waardoor het maken van de juiste keuze makkelijk wordt gemaakt.

 

Telefonie accessoires

Bij een nieuwe zakelijke vaste telefonie oplossing horen vaak ook nieuwe telefonie endpoints, oftewel de telefoontoestellen. ClickOn levert een breed programma aan telefoontoestellen en conferentietoestellen van enkel de meest gerenommeerde fabrikanten ter wereld. Van basic- en no-nonsense telefoon, tot aan business media phone met touch-screen display en videoconference faciliteiten, ClickOn heeft de juiste oplossing in huis. Tevens kunnen organisaties bij ClickOn terecht voor accessoires zoals headsets van Plantronics en Jabra, alsmede alle denkbare mobiele telefoons, faxen en DECT toestellen.

Hosted VoIP telefooncentrale

Met een hosted VoIP (Voice over IP) telefooncentrale hoeft uw organisatie nooit meer te investeren in een nieuwe telefooncentrale of onderhoud. Voor een vast bedrag per maand beschikt uw organisatie over een altijd feilloos werkende vaste zakelijke telefonie oplossing uit de cloud. ClickOn noemt het Cloud Telefonie. Uw telefonie omgeving bevindt zich in een (ClickOn of partner) datacenter en wordt op veilige wijze toegankelijk gemaakt voor uw medewerkers, ongeacht waar uw medewerkers zich bevinden. Met een optionele Service Level Agreement van ClickOn kunnen keiharde afspraken worden vastgelegd aangaande de bereikbaarheid van de omgeving en de gesprekskwaliteit, waarmee zekerheid wordt gekocht.  Omdat hosted VoIP telefonie tevens lagere gesprekskosten biedt dan een traditionele telefonie centrale op locatie vormt dit momenteel een zeer hot item voor vele bedrijven.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw organisatie?

Neem dan gerust contact op met één van onze Telecom specialisten via telefoonnummer 088-2542566 of mail naar info@clickon.nl.
Onze medewerkers zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot en met 17.30.