BlueJeans

Hét betrouwbare platform voor één-op-één videoconferencing, webinars en livestream. Een moderne werkplek kan niet meer zonder een goed werkend en betrouwbaar meeting platform. BlueJeans biedt hét videoconferencingplatform voor de moderne werkplek.

Snel persoonlijk contact

Snel en eenvoudig mensen online samenbrengen. Of het nu gaat om één op één contact of om webinars of livestreams. BlueJeans is één van de snelst groeiende en populaire cloudoplossingen voor videovergaderen. Bij BlueJeans maakt het niet uit welk device de deelnemers gebruiken. Daarmee is Bluejeans een van de meeste gebruiksvriendelijke zakelijke oplossingen die snel persoonlijk online contact mogelijk maakt.

BlueJeans en Office 365 van Microsoft

BlueJeans is een gecertificeerd Microsoft-partner. BlueJeans vult daarmee jouw Microsoft-implementatie aan met one-touch en cloud-gebaseerde videovergaderingen. ClickOn adviseert je graag over de juiste toepassingen, implementeert deze en zorgt, indien gewenst, voor de juiste training.

Koppel BlueJeans eenvoudig aan Outlook 365

Voor een nog betere onderlinge samenwerking, koppel je BlueJeans eenvoudig aan Outlook 365. Zo kun je gebruikers met slechts één klik toegang geven tot vergaderingen in alle Outlook-clients. Dat betekent dus Outlook 365, maar ook de Outlook Web client.

BlueJeans starten via Microsoft Teams

Met BlueJeans Meetings kun je in elk Microsoft Teams-kanaal een vergadering starten, aan een vergadering deelnemen of mensen voor een vergadering uitnodigen.

Hoge kwaliteit

BlueJeans biedt de kwaliteit waar wij van ClickOn voor staan. Het Dolby-systeem filtert automatisch ongewenst achtergrondgeluid uit. Ook is de kwaliteit van de meeting te volgen op een dashboard aan de achterkant. Voer eenvoudig verbeteringen door aan de hand van de statistieken.

Betaalbaar

Bij BlueJeans betaal je per gebruiker. Hierdoor is het systeem voor zowel grote als kleinere bedrijven interessant. Maar ook voor de zzp’ers is BlueJeans een betaalbare videoconferencing-oplossing.

Modern vergaderen

Benieuwd of BlueJeans bij je past?

Neem contact op