Breng teams samen met Microsoft Surface Hub 2S: hét interactieve whiteboard voor zakelijk gebruik

Samenwerken waar je ook bent. Dat wordt nóg makkelijker met de Surface Hub 2S; het interactieve whiteboard van Microsoft.

Zorg dat je medewerkers op kantoor goed en efficiënt samenwerken met de medewerkers die werken vanuit huis. De Microsoft Surface Hub 2S is een whiteboard dat speciaal is ontwikkeld voor zakelijk samenwerken via Microsoft Teams. Gesprekspartners op afstand zijn helder en duidelijk in beeld. Ideaal voor het nieuwe hybride werken. ClickOn is gecertificeerd leverancier en installateur van de Microsoft Surface Hub 2S.

Samenwerken via Microsoft Teams

Op afstand efficiënt samenwerken doe je met Microsoft Teams. En door iedereen levensgroot op het scherm aanwezig te zien in een vergaderruimte, maakt de Microsoft Surface Hub 2S vergaderen mogelijk met een nog betere menselijke connectie. Zo breng je mensen optimaal samen, of ze nu thuis werken, op kantoor aanwezig zijn of elders werken.

Met Windows 10 & Microsoft Teams

De Microsoft Surface Hub 2S is een volledig geïntegreerd Windows 10 apparaat. Gebruik Microsoft Teams en andere Microsoft 365-apps zonder van apparaat te wisselen.
Het 4K+-scherm zorgt voor haarscherpe beelden. De camera heeft een zeer hoge resolutie en de microfoon kan makkelijk verre afstanden aan. Het geluid uit de luidsprekers is kristalhelder. De Surface Hub 2S is dun en gestroomlijnd en past in iedere kantoorruimte.

Helder hybride samenwerken doe je met Microsoft Surface Hub 2S

Neem vrijblijvend contact op.

De Microsoft Surface Hub 2S groeit met je bedrijf mee

De Surface Hub 2S is een investering die met je bedrijf meegroeit. Microsoft blijft functionaliteiten ontwikkelen en functies toevoegen. Zo blijft de Surface Hub 2S altijd passen bij jouw bedrijf. ClickOn verzorgt de installatie, het beheer en ondersteunt je met het gebruiken van de Microsoft Surface Hub 2S.

Voordelen van de Microsoft Surface Hub 2S:

  • Gecertificeerd vergaderplatform voor Microsoft Teams
  • Verkrijgbaar in 50 inch en 85 inch
  • Realtime samenwerken mogelijk
  • Maak van iedere plek een samenwerkingsplek 

“Niet ieder bedrijf mag de Microsoft Surface Hub 2S leveren en installeren. ClickOn is hiervoor wel gecertificeerd en daar zijn we trots op. Naast het installeren van de Microsoft Hub 2S ondersteunen wij onze klanten ook in het gebruik.”

ClickOn levert en installeert Microsoft Surface Hub 2S

ClickOn is gecertificeerd leverancier van de Microsoft Surface Hub 2S. Niet ieder bedrijf is geautoriseerd om deze interactieve whiteboard-oplossing te leveren en installeren. Heb je interesse? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van de Microsoft Surface Hub 2S.

Neem contact met ons op.

TIP: Gebruik Microsoft Teams voor het beste overleg.