Poly

Videobellen met hoogwaardige spraak- en video-oplossingen.

Net echt met Poly

Kwalitatieve spraak- en video-oplossingen zijn de basis voor effectief vergaderen via videobellen. Je zit natuurlijk niet te wachten op ruis of haperingen. Daarom bieden we je een ruim aanbod aan producten van Poly (Polycom): marktleider op het gebied van communicatietechnologie.

Integratiemogelijkheden

Wil jij je teams over de hele wereld met elkaar in contact? Via audio én video? Kies dan voor de betrouwbare en veilige producten van Poly die wij aanbieden. Deze integreer je gemakkelijk met Skype for Business (voorheen Lync), Microsoft Teams, Lifesize Cloud, BlueJeans en Zoom.

Conferentietelefoons

Dankzij de conferentietelefoons van Poly in combinatie met unieke geluidsversterking, USB-luidsprekers en akoestische technologieën kunnen we je garanderen dat het gevoel alsof je gesprekspartners bij je aan tafel zitten. Een ander voordeel is de uitstekende compatibiliteit met IP-telefonieplatforms als 3CX, Microsoft Lync en Skype for Business.

Microsoft Teams Rooms

Maak jij gebruik van Skype for Business tijdens vergaderingen? Dan verbeteren we graag het gebruik voor je. Met Microsoft Teams Rooms, voorheen Skype Room Systems, begin je je vergadering met één druk op de knop. Je hebt geen laptop meer nodig. Je kunt bij ons terecht voor een betaalbare pakketoplossing. Het systeem bestaat uit:

  • een endpoint dat compatibel is met Skype for Business
  • een touchpanel met een intuïtieve graphical user interface (GUI)

Poly MSR series

Poly MSR series bestaat uit Microsoft Teams Rooms, maar dan met de audio- en videokwaliteit die je van Poly gewend bent. Gemakkelijk in gebruik en geschikt voor kleine en grote vergaderruimtes.

In combinatie met de innovatieve speakerphone Poly RealPresence behaal je de beste kwaliteit. Deze zorgt ervoor dat achtergrondgeluiden worden uitgefilterd. Daarnaast brengt de 360 graden video en panorama view de gehele vergadertafel in beeld en de handsfree speaker volgt automatisch het gesprek. De Poly EagleEye MSR camera zorgt voor haarscherp beeld. Ook wanneer het gaat om grote conferentieruimtes.

Levensecht online vergaderen?

Wij maken het mogelijk.

Neem contact op