Haarscherp hybride samenwerken met de Microsoft Surface Hub 2S

Steeds meer bedrijven werken hybride. Maar hoe zorg je ervoor dat mensen die op kantoor zijn goed en efficiënt met kunnen samenwerken met collega’s die thuis of elders werken? De oplossing daarvoor is de Microsoft Surface Hub 2S.

Breng teams op afstand samen

Online vergaderen en samenwerken is bij veel bedrijven al dagelijkse kost. Voor goede communicatie is het belangrijk om je gesprekspartners, je teamleden of de deelnemers aan je vergadering duidelijk in beeld te hebben en goed te kunnen verstaan. De Microsoft Surface Hub 2S is een interactief whiteboard dat speciaal is ontwikkeld voor bedrijven en scholen.

Zorg voor een echte teamflow

Door het grote scherm, de Surface Hub 2S is verkrijgbaar in 50 inch of 85 inch, lijkt het net of alle deelnemers in dezelfde ruimte aanwezig zijn. De mensen in de kantooromgeving, zien alle deelnemers die thuis of elders werken, groot op het scherm. Door de 4K+-beeldkwaliteit en de zeer goede speakers, is iedereen scherp te zien en te horen.

Creëer snel en eenvoudig hybride overlegruimtes

De Microsoft Surface Hub 2S is eenvoudig te verplaatsen. Omdat het een volledig Windows 10 geïntegreerd apparaat is, kun je eenvoudig alle Office 365 apps gebruiken. Dat betekent dus dat Microsoft Teams zonder problemen draait op de Surface Hub 2S.

Niet ieder bedrijf mag de Microsoft Surface Hub 2S leveren en installeren. ClickOn is gecertificeerd en daardoor geautoriseerd leverancier van de Microsoft Surface Hub 2S. Wij adviseren je graag over de toepassingsmogelijkheden voor jouw bedrijf, verzorgen de installatie en ondersteunen je in het gebruik.

Wil je meer weten over de voordelen van de Microsoft Surface Hub 2S? Neem contact met ons op.