Security

Zorgeloos samenwerken dankzij een veilige
IT-infrastructuur.

Hoe veilig is jouw IT-infrastructuur?

Het digitale tijdperk waarin we ons bevinden brengt mooie innovatieve communicatieoplossingen met zich mee. Tegelijkertijd blijft het aantal inbraken op systemen of privacygevoelige data stijgen. Dit wordt ook wel cybercrime genoemd. De gevolgen hiervan kunnen groot zijn. Bijvoorbeeld voor je financiën of reputatie.

Met een sterke security voorkomen we dat je organisatie digitale en virtuele risico’s loopt. En regelen we dat je collega’s en bezoekers zorgeloos gebruik kunnen maken van je netwerk. Weet jij bijvoorbeeld exact wie wanneer en met welk device connecteert met je wired of wireless omgeving? Wij maken dit inzichtelijk voor je. En zorgen ervoor dat jij degene bent die bepaalt wie er op je netwerk komt. Wel zo veilig.

Zorg voor een goede back-up van je bestanden met Back-up voor Microsoft

Met Microsoft 365 kun je altijd en overal werken, zonder eigen infrastructuur voor e-mail, opslag van bestanden et cetera. Microsoft biedt je het platform en de infrastructuur, maar zorgt niet voor een back-up van je data. Het blijft jouw verantwoordelijkheid je data te back-uppen en te beveiligen.

Houd toegang tot en controle over je data met Back-up voor Microsoft.Maak veilige back-ups en herstel deze eenvoudig als het nodig is. Je back-up wordt in de cloud opgeslagen, waardoor je niet hoeft te investeren in een eigen back-upserver.

ClickOn verzorgt dit graag voor je

Microsoft 365 Exchange

Maak een eenvoudige en veilige back-up van e-mails, agenda-items, contactpersonen en notities met Back-up voor Microsoft 365. Alles wordt geback-upt in de cloud zodat iets snel kunnen worden hersteld naar de oorspronkelijke locatie. Zelfs als het gaat om archief-items of permanent verwijderde e-mails. Door de unlimited storage policy heb je altijd voldoend opslagcapaciteit.

Microsoft Teams

Microsoft Teams

Geposte en gedeelde gegevens via Microsoft Teams, zoals chats, bestanden en sites kunnen eenvoudig worden geback-upt en hersteld met Back-up voor Microsoft 365. De gegevens worden opgeslagen in de cloud en zijn snel en eenvoudig naar de oorspronkelijke locatie te herstellen.

sharepoint-onedrive

Microsoft Sharepoint Online & Onedrive

Met Back-up voor Microsoft 365 zorg je voor een complete back-up van de gehele Sharepoint en OneDrive online omgeving. Bestanden, folders, bibliotheken, lijsten, (sub)sites en site collecties kunnen allen worden meegenomen in de back-up die volledig veilig in de cloud wordt opgeslagen.

Als Microsoft Partner helpen we je graag

Zo hoef jij je niet druk te maken over ingewikkelde technische zaken

Neem contact op