Ken je deze toepassingen al in Microsoft Teams?

Microsoft Teams blijft verbeteringen doorvoeren en nieuwe toepassingen toevoegen om het online samenwerken te blijven verbeteren. We gaan in op een paar interessante apps en toepassingen van Microsoft Teams.

Spotlight

Als organisator of presentator kun je meerdere personen in een vergadering spotlighten. Daarmee kun je vastgemaakte video’s of profielafbeeldingen voor iedereen zichtbaar maken. Het is mogelijk om maximaal 7 videofeeds van personen te kiezen om te markeren.

Multiteam support

Veel medewerkers werken in meer dan één team. Met de nieuwe multiteam-ondersteuning is het makkelijk voor medewerkers om met meerdere teams samen te werken zonder van team te hoeven wisselen. Zo is het mogelijk om dienstroosters, verzoeken en profielen op een handige manier binnen meerdere teams te openen en beheren.

Geluiden dempen

Organisatoren kunnen de audio van deelnemers beter beheren. Zij kunnen het dempen van het geluid van nieuwe deelnemers opheffen, ook zonder dat deze deelnemers de hand heffen. Maar het ook mogelijk om het opheffen van dempen van geluid te voorkomen van specifieke deelnemers. Zo voorkom je last van vervelende achtergrondgeluiden bij een van de deelnemers.

Connect met Trello

Trello is een handige samenwerkingstool voor projecten. Trello is beschikbaar in Microsoft Teams. Koppel je Trello met de Trello Connector, dan word je automatisch op de hoogte gebracht van wijzigingen.

Vertalen via Translator

Werk je samen met mensen van over de hele wereld? Vertaal dan eenvoudig je berichten in Translator. Maak het bericht en verstuur dit. Klik op de drie puntjes en kies ‘translate’. Eenvoudiger kan niet.