ClickOn is dé ICT support partner voor MKB bedrijven

ICT support voor MKB

Heb je zelf weinig kennis van ICT en heb je zelf een draadloos netwerk opgezet? Werken je ICT systeem en netwerk momenteel niet optimaal. Geen probleem. Bij ClickOn zijn onze ICT experts altijd beschikbaar. Onze experts kunnen ICT support voor je MKB bedrijf op afstand en op locatie verzorgen.

ClickOn staat altijd voor zijn klanten klaar. Als je snel hulp nodig hebt dan hebben wij ook een live chat waarmee wij je ICT support kunnen geven . 

ICT systeembeheer bij ClickOn

Je bent aan het juiste adres bij ClickOn wanneer je je zelf niet druk wilt maken over complete ICT systeembeheer. Zo helpt ClickOn je met het opzetten van je videoconferencing en je telefonie. Als dit goed is geregeld dan zorg je ervoor je werknemers tevreden en effectief kunnen werken. 

Videoconferencing systeem installatie en optimalisatie

Een goed functionerend videoconferencing systeem is tegenwoordig een belangrijk element wanneer je effectief wilt werken. Bij videoconferencing is het uiteraard belangrijk dat dit duidelijk, veilig en snel kan worden uitgevoerd. 

Neem contact op met business IT partner ClickOn

Ben jij op zoek naar een nieuwe IT business partner? En heb je momenteel niet zelf de kennis in huis om dit op een goede manier te doen? Neem dan nu contact op met een van onze experts. Je kan ons bereiken via de volgende contactgegevens:

Tel: +31 (0) 88 254 25 66  

E-mail: [email protected]