Skype for Business Online gestopt: stap over op Microsoft Teams

In 2019 werd Microsoft Teams geïntroduceerd als de opvolger van Skype for business. Inmiddels is Microsoft definitief gestopt met Skype for Business Online en kunnen gebruikers Microsoft Teams inzetten voor zakelijke gesprekken.

Waarom Microsoft Teams?

Microsoft Teams heeft uitgebreide mogelijkheden om mensen online samen te brengen en efficiënt te laten samenwerken. Diverse functies van Skype for Business Online zijn toegevoegd aan Microsoft Teams en Microsoft blijft de mogelijkheden uitbreiden en verbeteren. Via de blogs op onze website houden we je hiervan op de hoogte.

Microsoft Teams is volledig geïntegreerd in Office 365. Samenwerken aan bestanden of bestanden delen in Word, Excel en PowerPoint gaat dus eenvoudig. Dit geldt niet alleen voor collega’s, maar ook voor externen.

Maak de overstap

Overstappen op Microsoft Teams gaat eenvoudig en naadloos vanuit Skype for Business Online. Microsoft Teams is vaak beschikbaar in de meeste Microsoft 365 Business- en Enterprise-abonnementen. Bij een migratie is een goede inrichting erg belangrijk. ClickOn helpt bedrijven hier mee.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig met overstappen? Bel ons gerust: wij helpen je graag snel en soepel op weg.