Surface_Pro_4_Laptop_07_Fingerprint_BK_Attached

Surface Pro 4

Met de Surface Pro 4 beschikt u over de snelheid en kracht van een laptop, waar u ook bent, wanneer u maar wilt. Draaiende op een volwaardig Windows 10 als besturingssysteem, kunt u gebruik maken van Office 365 om zo overal uw zakelijke documenten bij de hand te hebben en te kunnen bewerken. 

Surface Pro 4

Het gebruiksgemak van de Surface Pro maakt het ideaal voor mensen die veel onderweg zijn en toch een compact maar krachtig systeem tot hun beschikking willen hebben. Zo is de Surface Pro op meerdere manieren beter inzetbaar dan een laptop of desktop.

Met de Surface-pen heeft u de mogelijkheid tijdens presentaties te markeren of documenten rechtstreeks te ondertekenen. Een geïntegreerde standaard stelt u in staat vanuit elke positie te werken. Tevens beschikt de Surface over twee full HD-camera’s op de voor- en achterkant, welke ideaal zijn voor videoconferencing.

 

De Surface Pro als uw werkplek

ClickOn levert tevens  alle accessoires om van uw Surface Pro een volwaardig, vaste werkplek te creëren. De Surface Docking station met aansluitingen voor monitoren, USB en netwerk is ideaal voor het snel wisselen tussen een vaste werkplek en mobiel.

 

Afhankelijk van uw behoefte zijn er er verschillende modellen beschikbaar.

 

 

Bent u benieuwd welke mogelijkheden de Surface Pro in uw organisatie heeft?

  Dat kan! Neem dan gerust contact op met onze Microsoft specialisten via telefoonnummer 088-2542566 of mail naar info@clickon.nl.                      
Onze medewerkers zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot en met 17.30.