De scherpste Vodafone Zakelijk deals

Ook voor alle aan mobiele telefonie gerelateerde diensten bent u bij ClickOn aan het juiste adres. ClickOn, gevestigd te Woerden (Utrecht) is een volledig gecertificeerd Vodafone Zakelijk dealer en biedt in die hoedanigheid niet alleen volledige 24/7 customer support diensten en beheer van uw Vodafone Zakelijk omgeving, maar tevens de nieuwste toestellen, scherpste tarieven en de allerbeste deals, waar u overzichtelijk zaken blijft doen met één leverancier voor alle aan IT en Telecom gerelateerde zaken.

 

ClickOn en Vodafone Zakelijk

Het beste van twee werelden gecombineerd. Wanneer u zaken doet met ClickOn en Vodafone Zakelijk diensten afsluit, ontvangt u de kwalitatief hoogwaardige diensten van Vodafone zelf. De beste kwaliteit netwerkdekking, de hoogste 3G en 4G internetsnelheden en uiteraard altijd de scherpste en meest recente Vodafone Zakelijk deals. Tegelijk nemen wij alle customer support diensten van Vodafone over. U doet zaken met een vast contactpersoon, heeft beschikking over een customer support dienst die altijd bereikbaar is en ondervindt geen hinder meer van de bureaucratische processen binnen een telecom gigant. Geen online gedoe meer wanneer u een rekening wenst in te zien of wijzigingen wenst door te voeren, maar gewoon een telefoontje met- of mail naar onze klantenservice volstaat. Als IT & telecomspecialist synchroniseren we uiteraard alvast uw agenda, mail en contactpersonenoverzicht, alvorens uw splinternieuwe toestellen klaar voor gebruik worden geleverd.

 

Telecom en IT integreren

De tijd dat telecom en IT gescheiden werelden waren, ligt al tijden achter ons. De twee werelden raken steeds verder geïntegreerd. Omdat communicatie en IT een steeds belangrijkere rol binnen uw organisatie speelt, vergt dit ook een aanbieder die in staat is uw bedrijfsprocessen te doorgronden en het IT en telecomadvies hier op af te stemmen. ClickOn biedt al meer dan 10 jaar IT en telecom totaal dienstverlening en adviseert uw organisatie deskundig. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak om kennis te maken met onze verfrissende aanpak.

Vodafone Red

Onbeperkt bellen, onbeperkt sms’en en een internet bundel met ruim 2Gb aan data. Met “Red”, onderdeel van de Vodafone Zakelijk diensten voor frequente bellers, bespaart uw organisatie aanzienlijk in de kosten! Niet langer een pay-per-use model, maar ongelimiteerd gebruik voor een vast bedrag per maand. De Vodafone Red diensten bieden tevens een vervangend toestel service zodat uw bereikbaarheid onder geen omstandigheid in het geding komt. Bekijk de nieuwste Vodafone Red deals in de Vodafone Zakelijk shop.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw organisatie?

Neem dan gerust contact op met één van onze Telecom specialisten via telefoonnummer 088-2542566 of mail naar info@clickon.nl.
Onze medewerkers zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot en met 17.30.