Professioneel online samenwerken met Microsoft Teams

Bellen, chatten en online samenwerken wordt een stuk eenvoudiger met Microsoft Teams.

Microsoft Teams maakt online samenwerken efficiënt, veilig en betrouwbaar. Microsoft Teams is de perfecte opvolger van Skype for Business dat sinds eind juli 2021 is gestopt.

Microsoft Teams ontwikkelt zich in rap tempo en voegt regelmatig nieuwe functies en koppelingen toe. Door de standaard integratie met Office 365 kun je snel bestanden delen en efficiënt op afstand samenwerken.

Werk jij nog met Skype for Business? Stap dan nu over opMicrosoft Teams. Wij helpen je graag.

Nu ook bellen voor Microsoft Teams

Bel nu vanuit Teams, Outlook of een mobiel apparaat. Met het Microsoft 365-telefoonsysteem kun je bellen en gebeld worden waar je maar bent. Bellen via Microsoft Teams is veilig en betrouwbaar.

Je kunt via Microsoft Teams zakelijk bellen vanaf elk device, dus vanaf je laptop of vanaf je mobiele apparaat. Zo ben je dus altijd en overal bereikbaar.

Voordelen Microsoft Teams:

  • hoge kwaliteit
  • veilig en betrouwbaar
  • ook te installeren op mobiele apparaten
  • volledig integreerbaar met Office 365
  • regelmatig nieuwe functies toegevoegd
  • beheer eenvoudig
  • telefoongesprekken in de cloud
  • met Microsoft 365-beheerconsole

Stap nu over op Microsoft Teams en profiteer van alle voordelen in chat en telefonie

Neem vrijblijvend contact op

Office 365

Microsoft Teams maakt deel uit van diverse Microsoft 365 of Office 365 abonnementen. Heb je nog geen abonnement? Wij helpen je graag met de keuze voor het juiste Microsoft Office 365 pakket. Als Microsoft Partner weten we waar we over praten.

Optimaal vergaderen met Microsoft Teams?

Online vergaderen was nog nooit zo eenvoudig. Nodig mensen gericht uit voor een vergadering met een e-mail. De vergadering vindt plaats in een virtuele samenwerkingsruimte en is alleen toegankelijk voor de mensen die zijn uitgenodigd.

De organisator heeft diverse mogelijkheden om de vergadering te beheren. Denk aan het kunnen dempen van deelnemers, het tijdelijk toelaten van gasten en het aanwijzen van presentatoren. Lees meer in ons blog met tips voor efficiënt en veilig vergaderen met Microsoft Teams.

Microsoft Teams biedt nog meer handige functies: neem de vergadering op en zoek gericht naar specifieke onderdelen van de vergadering. Je kunt aangepaste achtergronden toepassen of liveondertitels inschakelen. Wil je meer weten over alle handige functies? Neem contact met ons op.

“Nu we hybride werken, zetten wij Microsoft Teams in om te vergaderen en om op de hoogte te blijven van wat er speelt in het leven van onze mensen. Ook al zien we elkaar niet fysiek, online vergaderen via Microsoft Teams is bijna net zo persoonlijk en misschien nog wel efficiënter.”

Microsoft Teams voor thuis

Nog steeds werken we vooral vanuit huis samen. Dat vergt wat van mensen, maar vereist ook het een en ander van de programma’s waarmee we werken. Voor efficiënt samenwerken, is een betrouwbaar en veilig systeem nodig. Microsoft Teams is dé oplossing. Microsoft Teams is te installeren op ieder apparaat, zoals laptop, mobiel of tablet. Zo kun je vanaf iedere locatie en vanaf ieder device online vergaderen, chatten met collega’s of samenwerken in bestanden. Dit scheelt een hoop heen en weer gemail en onduidelijkheid over versiebeheer.

Microsoft Teams voor op kantoor

Hoewel thuiswerken de nieuwe norm is, blijft het voor bepaalde mensen noodzakelijk om naar kantoor te gaan. Maar ook hier moeten we afstand houden. Traditioneel vergaderen is niet meer mogelijk. ClickOn helpt bedrijven om een stabiele Microsoft Teams-omgeving op te zetten. Ook geven wij functionele ondersteuning in de vorm van instructies en trainingen. En voor het meest optimale online samenwerken met Microsoft Teams biedt ClickOn diverse randapparaten aan.

TIP: integreer apps als Trello, Evernote en Adobe aan Microsoft Teams.

[ux_products style=”overlay” type=”masonry” columns__sm=”1″ columns__md=”2″ show_cat=”0″ show_price=”0″ show_add_to_cart=”0″ show_quick_view=”0″ equalize_box=”true” ids=”2929,2683,2133,4419,4394,8458″ image_width=”90″ text_align=”left” text_size=”large”]