ICT servicedesk: meteen een medewerker aan de lijn

ICT servicedesk

Technologie is constant in ontwikkeling. Software updates vinden dagelijks plaats, besturingssystemen wijzigen regelmatig en ook de IT-infrastructuur van jouw bedrijf loopt niet altijd op rolletjes. Daardoor kun je op zijn tijd door de vele bomen het bos niet meer zien. Het lijkt soms wel onmogelijk om alle wijzigingen bij te benen. In een dergelijke situatie kun je gelukkig met al je vragen terecht bij een ICT servicedesk. Een medewerker van de ICT servicedesk van ClickOn loodst jou door je probleem wanneer de technologie je in de steek laat. 

Bel de ICT servicedesk wanneer je vastzit

Het overkomt ons allemaal weleens: problemen met de ICT. Deze venijnige issues lijken altijd op te duiken op de slechtst mogelijke momenten. Het zorgt ervoor dat jij niet verder kunt met die ene belangrijke taak, waardoor jouw takenlijstje totaal niet opschiet. Een ICT servicedesk biedt op dat moment een uitkomst. 

Wanneer je de ICT servicedesk belt, krijg je binnen een mum van tijd een medewerker aan de lijn. Je legt je probleem in detail uit aan ons bekwame personeel. Aan de hand van enkele vragen komen we zo samen tot de kern van het probleem. Daarna kan er aan een oplossing gewerkt worden. Samen nemen we de oplossingsprocedure door, zodat je niet achteraf nogmaals met vragen komt te zitten. Wanneer jij aangeeft dat jouw probleem is opgelost, ronden we het gesprek af. Zo kun je weer vol goede moed verder met jouw werkzaamheden. 

Ontmoet de bekwame medewerkers van de ICT servicedesk

Als je de hulp inschakelt van een externe partij bij jouw ICT vraagstukken, wil je natuurlijk wel dat je goed geholpen wordt. Wat dat betreft zit je bij ClickOn op de juiste plek. Onze experts zijn al sinds het begin van de 21e eeuw dag en nacht bezig met IT. De laatste snufjes en technologieën hebben voor ons geen verrassingen meer. 

Middels helder en persoonlijk contact komen wij samen met jou tot de oplossing voor jouw software en hardware-problemen. No-nonsens. Als je onze ICT servicedesk belt, helpt een medewerker je direct verder. 

Neem nu contact op met één van onze ICT experts

Laat de technologie je in de steek, of krijg je de laatste Windows-update niet uitgevogeld en is er niemand in de buurt die een helpende hand kan bieden? Geen paniek. De medewerkers van onze ICT servicedesk helpen je graag verder. Door het onderstaande nummer te bellen, is jouw ICT probleem al snel verleden tijd. Stuur je liever een mailtje? Ook dat is mogelijk.

Tel: +31 (0) 88 254 25 66  

E-mail: [email protected]