ISO 27001 gecertificeerd

ClickOn KAM Ardo Storm ISO 27001

Met trots kondigen wij aan dat ClickOn BV uit Woerden sinds kort ISO 27001 gecertificeerd is! We hebben hard gewerkt om onze informatiebeveiliging op een systematische en efficiënte manier te organiseren en deze certificering is het bewijs van onze inspanningen.

De ISO 27001 certificering is een internationale norm voor informatiebeveiliging en garandeert dat wij maatregelen hebben genomen om onze klanten gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, gebruik, openbaarmaking, wijziging of vernietiging. Dit geeft onze klanten de zekerheid dat hun informatie bij ons veilig is en dat wij onze verantwoordelijkheid voor de bescherming van hun gegevens serieus nemen.

Deze certificering is ook belangrijk voor ons als bedrijf. Het toont aan dat wij ons houden aan internationale normen en investeren in onze informatiebeveiliging om onze klanten te kunnen blijven ondersteunen en hun vertrouwen te winnen.

Wij zijn trots op deze prestatie en kijken ernaar uit om onze klanten te blijven ondersteunen met de beste informatiebeveiliging. Bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf!