je gegevens veilig

Back-ups

Je wil natuurlijk dat de bestanden en gegevens van jou en je collega’s veilig zijn. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje: een computer raakt onverwachts beschadigd, wordt gehackt of je collega verwijdert of overschrijft per ongeluk een belangrijk bestand. Daarom is het ontzettend belangrijk om regelmatig back-ups te maken. Op deze pagina lees je hoe wij je computer veilig houden met behulp van regelmatige back-ups.

cirkel met check
Herstel verloren bestanden gemakkelijk met onze back-ups
cirkel met check
Uitgebreide back-ups van SaaS diensten
cirkel met check
Mogelijkheid tot server back-ups
Back-up harddisk
ClickOn Back-Up icoonIT beheerde servers in rack

Zo zorgen we voor veilige back-ups van jouw gegevens

Je wil natuurlijk dat de bestanden en gegevens van jou en je collega’s veilig zijn. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje: een computer raakt onverwachts beschadigd, wordt gehackt of je collega verwijdert of overschrijft per ongeluk een belangrijk bestand. Daarom is het ontzettend belangrijk om regelmatig backups te maken. Op deze pagina lees je hoe wij je computer veilig houden met behulp van regelmatige backups.

Wat zijn back-ups?

Backups zijn reservekopieën van je bestanden en gegevens. Door regelmatig een backup te maken, sla je als het ware een kopie op van alles wat op je computer staat. Als er iets gebeurt met je computer, zoals een crash of hack, dan heb je nog altijd een kopie van je bestanden en gegevens. Door de reservekopie terug te zetten op je computer, herstel je alle verloren bestanden en gegevens.

Back-ups van SaaS diensten

Cloudgebaseerde SaaS (Software as a Service) diensten als Microsoft 365 en Google Workspace zijn populair. Veel bedrijven denken dat cloudopslag- en SaaS diensten automatisch backups maken en bescherming bieden tegen gegevensverlies. Dat is alleen niet altijd het geval. De meeste SaaS diensten bieden beperkte bescherming tegen gegevensverlies. Backups zijn dan ook essentieel voor het beschermen van belangrijke bedrijfsgegevens. Wij bieden daarom speciale SaaS beschermings- en backupoplossingen aan, zoals Veeam Backup voor Microsoft 365 en Datto SaaS Protection. Deze oplossingen maken automatisch backups van belangrijke bedrijfsgegevens in de cloud. Ook bieden ze bescherming tegen gegevensverlies als gevolg van menselijke fouten, cyberaanvallen en andere bedreigingen.

Back-up floppys

Back-ups van de server

Heb je een bedrijf dat afhankelijk is van IT-infrastructuur en applicaties voor je dagelijkse activiteiten en processen? Bijvoorbeeld een webshop, e-commercebedrijf, een bedrijf in de gezondheidszorg of een bedrijf dat gevoelige persoonsgegevens beheert? Dan doe je er goed aan om ook regelmatig backups van je server te maken. Servers zijn namelijk het hart van je IT-infrastructuur en bevatten vaak belangrijke gegevens en toepassingen die essentieel zijn voor de continuïteit van je bedrijf. Het maken van server backups is behoorlijk complex. Wij helpen je bij het bepalen van de beste backup strategie voor jouw specifieke bedrijfssituatie.

Help, ik heb een back-up nodig!

Geen paniek, wij helpen je graag. Pak je telefoon en bel ons even. Dan kijken we meteen met je mee en zoeken we een oplossing voor je probleem. Ben je nog geen klant bij ons, maar gebruik je wel Microsoft Office? Dan mag je gewoon bellen, grote kans dat we je alsnog kunnen helpen.

Zij maken zich al geen zorgen meer over IT

go for it - met clickon

Samen werken we aan een veilige werkplek, zodat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over IT. We’ve got IT.