werken in de cloud

Microsoft 365

Met Microsoft 365 krijgen je collega’s altijd en overal toegang tot hun documenten, e-mails, agenda's en andere belangrijke informatie. Wij helpen jou op weg met dit platform.

cirkel met check
Altijd en overal toegang tot je documenten
cirkel met check
Altijd veilig werken in de cloud
cirkel met check
Je haalt alles uit de mogelijkheden die Microsoft 365 biedt
Outlook agenda
Microsoft Teams laptopMicrosoft 365 apps

Veilig in de cloud werken met Microsoft 365

Eén van de belangrijkste voordelen van Microsoft 365 is dat je veilig in de cloud werkt. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het verlies van gegevens bij bijvoorbeeld een hardware storing. Bovendien implementeert Microsoft uitgebreide beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat je gegevens altijd veilig zijn. Zelfs als je zelf per ongeluk een bestand verwijdert zet je gemakkelijk een back-up terug. Dat scheelt een hoop frustratie!

Je Microsoft 365 licentie via onze IT-pakketten

Je Microsoft 365 licentie zit standaard inbegrepen bij onze EssentialsOn en PremiumOn IT-pakketten. Wij bieden ondersteuning bij het opzetten en configureren van Microsoft 365 voor al je collega’s. Elke organisatie heeft unieke behoeften, daarom passen we de instellingen van Microsoft 365 aan om aan jouw specifieke vereisten te voldoen. Hierbij zorgen we voor een optimale beveiliging van je gegevens en beschermen we je bedrijfsinformatie tegen ongeautoriseerde toegang. Nadat dit allemaal goed is ingesteld, mag je ons altijd bellen als je ergens niet uitkomt. Dan lossen we het samen op.

Onze Microsoft 365 Support

Tijdens een eerste gesprek kijken onze IT-specialisten naar hoe je netwerk is opgebouwd en welke functionaliteiten er beschikbaar zijn. Voldoet je wireless omgeving aan de verwachtingen? Is de verbinding met het WiFi netwerk sterk genoeg? En hoe zit het met de veiligheid van je netwerk? Op basis van deze analyse laten we jou weten welke oplossing het beste bij jouw organisatie en situatie past.

Microsoft Office 365

Wil jij ook alles uit Microsoft 365 halen?

We begrijpen dat technologie soms overweldigend kan zijn, maar met onze professionele ondersteuning kun je erop vertrouwen dat je het maximale uit Microsoft 365 haalt. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van Microsoft 365? Plan dan een kennismakingsgesprek met ons in via de knop hieronder.

Zij maken zich al geen zorgen meer over IT

go for it - met clickon

Samen werken we aan een veilige werkplek, zodat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over IT. We’ve got IT.