altijd een veilig netwerk

Netwerkbeheer

tüv ISO 27001 logoNL Digital logo

Jouw netwerk moet snel en stabiel zijn. Met proactief netwerkbeheerzorgen we ervoor je internetverbinding lekker werkt: of dit nu om een bekabeldeverbinding of WiFi gaat.

cirkel met check
Jouw netwerk is altijd stabiel en snel
cirkel met check
Altijd probleemloos bestanden delen met elkaar
cirkel met check
Proactieve & continue monitoring
beheerde netwerk switch
ClickOn Netwerken Icoon

Zo zorgen we voor een veilig en stabiel netwerk

Om je werkt goed te doen heb je een stabiel en snel netwerk nodig. Het beheren van een netwerk is alleen behoorlijk complex en tijdrovend. Netwerkbeheer vereist namelijk veel aandacht en expertise. Die expertise hebben wij in huis. We zijn niet voor niets lid van NLDigital, de branchevereniging van de digitale sector. En tijd maken we natuurlijk graag voor je.

Wat is netwerkbeheer?

Netwerkbeheer is de praktijk van het ontwerpen, implementeren, onderhouden en beveiligen van computer- en internetnetwerken. Makkelijker gezegd: met netwerkbeheer zorg je ervoor dat je netwerk altijd stabiel en veilig is. Binnen jouwbedrijf vind je veel apparaten: van de printers tot je telefoon, laptop of televisies. Deze zijn allemaal verbonden met een centrale server. Al deze apparaten moeten goed met elkaar communiceren.

Wat doet een netwerkbeheerder?

Heel letterlijk gezegd: onze netwerkbeheerders beheren jouw netwerk. Dat doen we proactief, dus je hoeft hier niet zelf om te vragen. Wanneer we dit goed doen, merk je hier weinig van. Je collega’s en jij hebben namelijk altijd een goede internetverbinding. Ook het delen van bestanden verloopt altijd zonder problemen. Zo hebben jullie genoeg tijd om te doen waar jullie goed in zijn. Klinkt perfect, toch?

ZO STARTEN WE MET NETWERKBEHEER

Tijdens een eerste gesprek kijken onze IT-specialisten naar hoe je netwerk is opgebouwd en welke functionaliteiten er beschikbaar zijn. Voldoet je wireless omgeving aan de verwachtingen? Is de verbinding met het WiFi netwerk sterk genoeg? En hoe zit het met de veiligheid van je netwerk? Op basis van deze analyse laten we jou weten welke oplossing het beste bij jouw organisatie en situatie past.

Waarom besteed je netwerkbeheer uit?

Het antwoord op deze vraag is simpel: omdat je hier te weinig kaas van hebt gegeten om de veiligheid te garanderen. Netwerkbeheer is niet iets wat je er ‘even bij doet’. Daarom is het verstandig om dit uit te besteden aan experts die hier veel ervaring mee hebben. Wanneer je kiest voor ons, ben je verzekerd van:

  • Persoonlijke aanpak: We hechten veel waarde aan korte lijntjes en persoonlijk contact. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent en wie je moet hebben als er toch problemen zijn.
  • Proactief netwerkbeheer: Je netwerk wordt continu gemonitord door een vast contactpersoon die gespecialiseerd is in netwerkbeheer. We nemen preventieve maatregelen om problemen te voorkomen voordat ze zich voordoen. Op die manier identificeren we mogelijke problemen snel en lossen deze meteen op. Zo minimaliseren we downtime en blijf je altijd operationeel.
  • Specialistische kennis: Wij zijn al meer dan 20 jaar experts op het gebied van netwerkbeheer. Daardoor ben je ervan verzekerd dat we weten waar we over praten én profiteer je van de nieuwste technologieën en inzichten op het gebied van netwerkbeheer.
  • Altijd een betrouwbaar netwerk: Je collega´s en jij werken altijd op een veilig, stabiel en betrouwbaar netwerk. Wij werken namelijk met de bewezen tools en processen om je netwerk te monitoren en onderhouden. Zo houden jullie alle tijd over om te besteden aan zaken waar jullie goed in zijn.

Wil jij ook altijd een veilig en stabiel netwerk?

Wil jij voorkomen dat je omzet misloopt door een onstabiel en onveilig netwerk? En goed voorbereid zijn op de toekomst? Dan helpen wij je graag! Met onze IT-pakketten (zie hieronder) ontzorgen we je volledig op het gebied van I(C)T. Klik op onderstaande knop om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen om de mogelijkheden te bespreken. Dan spreken we elkaar snel.

Zij maken zich al geen zorgen meer over IT

go for it - met clickon

Samen werken we aan een veilige werkplek, zodat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over IT. We’ve got IT.