altijd een stabiele server

eenlangetekstdienietafbreekt

In een wereld waarin cybercriminaliteit steeds geavanceerder wordt, is het belangrijker dan ooit om te zorgen voor een veilige werkplek. Wij helpen je in de strijd tegen cyberdreigingen met proactief serverbeheer.

cirkel met check
Je server is altijd beschermd tegen cybercriminaliteit
cirkel met check
Zo min mogelijk downtime en storingen
cirkel met check
Hardware wordt vervangen voordat ze problemen geven
cirkel met check
24/7 monitoring van je servers met #1 tools
cirkel met check
Je blijft op de hoogte door onze begrijpelijke rapportages
IT beheerde servers in rack

Wat is serverbeheer?

Serverbeheer is, zoals de naam al doet vermoeden, het beheren en onderhouden van servers die worden gebruikt om gegevens op te slaan. Serverbeheer omvat bijvoorbeeld het installeren van nieuwe software en updates, het bewaken van prestaties en beveiliging, het oplossen van problemen en storingen, het maken van back-ups en het herstellen van gegevens. Door serverbeheer proactief uit te voeren minimaliseren we downtime en storingen. Op die manier creëren we een veilige werkplek voor jouw bedrijf.

Server onderhoud

Om downtime te minimaliseren en storingen aan servers te voorkomen is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren. Een voorbeeld hiervan is hardware-onderhoud. Hierbij vervangen we onderdelen voordat ze problemen veroorzaken. Een ander voorbeeld zijn software-updates. Deze zorgen ervoor dat alle servers altijd up-to-date zijn met de nieuwste beveiligingspatches en updates. Op die manier zijn je servers altijd beschermd tegen cyberaanvallen en andere beveiligingsproblemen.

Zo helpen wij jou aan een veilige server

Onze aanpak voor serverbeheer omvat verschillende stappen. Zo monitoren we alle servers met tools als Datto RMM en ConnectSecure. Ook voeren we regelmatig updates en onderhoud uit en controleren we de beveiligingsinstellingen. We nemen proactieve maatregelen om potentiële problemen te identificeren en op te lossen voordat ze problemen veroorzaken. Zo zorgen we ervoor dat je bedrijf altijd veilig is en je servers optimaal blijven presteren.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. We werken daarom graag nauw met je samen, zodat we jouw bedrijfsbehoeften goed begrijpen. Op die manier komen we samen tot de beste oplossingen voor jouw bedrijf. We delen regelmatig rapportage en updates met je, zodat je altijd op de hoogte bent van de beveiligingsmaatregelen die we implementeren.

Wil jij ook een veilige werkomgeving?

Wij helpen je graag aan een veilige werkomgeving met onze IT-pakketten. Wil je daarnaast ook dat wij je servers beheren? Dat kan al vanaf 19,- per medewerker per maand. Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om de mogelijkheden te bespreken.

Zij maken zich al geen zorgen meer over IT

go for it - met clickon

Samen werken we aan een veilige werkplek, zodat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over IT. We’ve got IT.