Altijd bereikbaar

Telefonie

Je klanten moeten je altijd kunnen bereiken. Daarom begrijpen wij heel goed hoe belangrijk het is dat jij altijd bereikbaar bent. Waar je ook bent of welk apparaat je ook voor handen hebt. Wij zorgen ervoor dat je medewerkers altijd bereikbaar zijn. Dat doen we met behulp van 3CX VoIP.

cirkel met check
Locatieonafhankelijk bellen en gebeld worden
cirkel met check
Meestal goedkoper dan vaste telefonie
cirkel met check
De meest schaalbare telefonie oplossing
Mobiel met Microsoft icoontjes
ClickOn Telefoon icoonClickOn Mobiel Icoon

Zo zorgen wij ervoor dat jij altijd bereikbaar bent

Je wil natuurlijk dat de bestanden en gegevens van jou en je collega’s veilig zijn. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje: een computer raakt onverwachts beschadigd, wordt gehackt of je collega verwijdert of overschrijft per ongeluk een belangrijk bestand. Daarom is het ontzettend belangrijk om regelmatig backups te maken. Op deze pagina lees je hoe wij je computer veilig houden met behulp van regelmatige backups.

3CX VoIP

Backups zijn reservekopieën van je bestanden en gegevens. Door regelmatig een backup te maken, sla je als het ware een kopie op van alles wat op je computer staat. Als er iets gebeurt met je computer, zoals een crash of hack, dan heb je nog altijd een kopie van je bestanden en gegevens. Door de reservekopie terug te zetten op je computer, herstel je alle verloren bestanden en gegevens.

Voordelen van onze VoIP-oplossingen

Altijd bereikbaar

Met onze telefonie-oplossingen ben je altijd bereikbaar. De software start automatisch op en geeft direct een overzichtelijke weergave van alle beschikbare collega’s.

Locatieonafhankelijk bellen

Overal bellen en gebeld worden, gewoon op je vaste nummer. Ook als je thuis of op locatie werkt. En natuurlijk ben je niet bereikbaar als je dat even niet wil zijn!

Schaalbaarheid

Onze telefonie-oplossingen zijn schaalbaar, dus als je bedrijf groeit, groeit je telefonie-oplossing gewoon mee.

Weet waar je aan toe bent

Je weet precies wie er bereikbaar is, dus je hoeft niet meer eindeloos en soms tevergeefs te wachten tot iemand de telefoon opneemt.

Integreer met Microsoft Teams

Maak van Microsoft Teams een telefooncentrale en bel direct vanuit deze applicatie.

oude telefoon met snoer

Zo helpen wij je met zakelijk bellen

Onze aanpak begint met het begrijpen van jouw bedrijf en jouw specifieke behoeften op het gebied van telefonie. Wat past er nou het best bij jouw bedrijf? Een uitgebreide telefooncentrale, of liever direct persoonlijk contact? Wij geven persoonlijk advies over welke telefonie-oplossing het beste past bij jouw bedrijf. Hierbij kijken we onder andere naar je budget, de grootte van je bedrijf en de wensen en behoeften van je medewerkers en klanten.

Koppeling met je CRM-pakket

De 3CX centrale is gemakkelijk te beheren en maakt het gebruik van SIP-telefoons (software of hardware) mogelijk. Ook koppel je de centrale gemakkelijk aan je CRM-pakket. Wanneer er dan bijvoorbeeld een inkomende oproep binnenkomt, wordt de informatie van de beller automatisch weergegeven op het scherm. Zodat reageer je sneller en efficiënter op de behoeften van de klant. Ook bel je gemakkelijk zelf direct vanuit je CRM-pakket of Outlook naar je klant. Wel zo makkelijk!

Meer informatie over onze zakelijke telefonie oplossingen

Ben je enthousiast over onze zakelijke telefonie oplossingen? Plan dan gemakkelijk en snel een kennismakingsgesprek in via de knop hieronder. Dan spreken we elkaar snel.

Zij maken zich al geen zorgen meer over IT

go for it - met clickon

Samen werken we aan een veilige werkplek, zodat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over IT. We’ve got IT.