Altijd in beeld

Videoconferencing

Hybride werken is de nieuwe standaard. Dat betekent dat steeds vaker overleggen digitaal plaatsvinden. Microsoft Teams is een videoconferencing platform dat daarbij veel mogelijkheden biedt. Heb jij Microsoft Teams al goed ingericht? Wij helpen je graag!

cirkel met check
De beste implementatie van Microsoft Teams
cirkel met check
Je collega's en jij krijgen een Teams Training
cirkel met check
Je vergaderruimtes worden optimaal ingericht
Microsoft Teams laptop
ClickOn Videoconferencing icoonYealink Teams Meetingboard

Jouw digitale vergaderplek optimaal ingericht

Hybride werken is de nieuwe standaard. Dat betekent dat steeds vaker overleggen digitaal plaatsvinden. Microsoft Teams is een videoconferencing platform dat daarbij veel mogelijkheden biedt. Heb jij Microsoft Teams al goed ingericht? Wij helpen je graag!

Over Microsoft Teams

Microsoft Teams is de opvolger van Skype for Business, dat eind juli 2021 is gestopt. Met Microsoft Teams houd je gemakkelijk videoconferenties met collega's en klanten. Op je laptop, maar ook op je telefoon. Het platform biedt verschillende handige functies, zoals het delen van je scherm en het opnemen van vergaderingen. Wij helpen je graag bij de implementatie van Microsoft Teams. Ook trainen wij je medewerkers, zodat zij op de hoogte zijn van alle mogelijkheden die Microsoft Teams biedt. Heb je vergaderruimtes? Dan richten we daar slimme Microsoft Teams opties voor in.

Veelgestelde vragen over videoconferencing met Microsoft Teams

Kan ik ook videoconferenties houden met mensen buiten mijn organisatie?

Ja, Microsoft Teams biedt de mogelijkheid om videoconferenties te houden met mensen buiten je organisatie. Dit is bijvoorbeeld handig bij het samenwerken met klanten.

Is het mogelijk om de videoconferentie op te nemen?

Ja, het is mogelijk om een videoconferentie op te nemen en later terug te kijken. Dit is handig als je later nog eens wil terugkijken wat er precies is besproken.

Welke apparatuur heb ik nodig voor videoconferencing met Microsoft Teams?

Voor videoconferencing met Microsoft Teams heb je een computer, internetverbinding, camera en microfoon nodig. Dit zit tegenwoordig in de meeste laptops geïntegreerd.

Kan ik ook deelnemen aan een videoconferentie zonder camera of microfoon?

Ja, het is mogelijk om deel te nemen aan een videoconferentie zonder camera of microfoon. En zelfs als je geen laptop hebt, maar alleen een telefoon. Je ziet en hoort dan wel de andere deelnemers, maar zij jou niet.

Teams meeting telefoon

Hoe helpen jullie bij de implementatie van Microsoft Teams?

Wij helpen je bij het inrichten van Microsoft Teams, ook in je vergarderruimtes. Daarnaast geven wij trainingen aan medewerkers.

Zij maken zich al geen zorgen meer over IT

go for it - met clickon

Samen werken we aan een veilige werkplek, zodat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over IT. We’ve got IT.