Wifi as a Service

Stabiele draadloze netwerken. Belangrijk voor je bedrijfsvoering en een voorwaarde voor videoconferencing.

Kunnen vertrouwen op je netwerk

Draadloze netwerken worden steeds belangrijker in de bedrijfsvoering van een onderneming. Voor de eigen medewerkers, maar ook voor bezoekers op uw locatie. Iedereen wil kunnen vertrouwen op stabiele en veilige netwerkverbindingen. Voor videoconferencing is dit zelfs een voorwaarde.

Netwerken worden steeds complexer en er is steeds meer kennis en ervaring nodig om deze optimaal te beheren en de verbinding veilig te houden. Het is als bedrijf bijna onmogelijk al deze kennis en kunde zelf in huis te hebben. ClickOn heeft hiervoor dé oplossing: Wifi as a service (WaaS).

ClickOn neemt het managen van een draadloos netwerk compleet uit handen. Wij implementeren een robuust en toekomstbestendig netwerk; veilig en betrouwbaar. U hebt geen omkijken meer naar het beheer en onderhoud van uw draadloze netwerk: dat regelen wij!

ClickOn maakt gebruik van de high-performance oplossingen van Ubiquiti. Met Ubiqiuti kunt u de omgeving eenvoudig opschalen bij uitbreiding. De kosten schalen mee. Zo leveren we u precies de omgeving die past bij uw organisatie. Ubiquiti biedt real-time inzichten in de prestaties en het verkeer op uw netwerk. Het gehele netwerk wordt volledig gemanaged in de cloud, via één overzichtelijk dashboard.

Wat krijgt u?

Wij Inventariseren de ruimten voor de optimale keuze en plaatsing van AccessPoints;

  • ClickOn Nano of HD AccessPoint;
  • Aanpasbare Wifi-netwerknaam (SSID);
  • Gescheiden Wifi-netwerken voor eigen gebruik en voor gasten of bezoekers;
  • Aanpassingen van UniFi mogelijk op afstand, zonder meerkosten (fair use);
  • 24/7 Monitoring door onze servers (e-mail, alerts naar de klant);
  • UniFi management via ClickOn Cloud controllers;
  • Compleet beheer en onderhoud op afstand (inclusief firmware upgrades);

Interesse in onze Wifi as a service

We helpen je graag.

Neem contact op