Netwerkbeheer uitbesteden: alle issues verleden tijd

Netwerkbeheer uitbesteden

Het is van essentieel belang dat jouw netwerk op rolletjes loopt. Zo verkrijgt iedereen toegang tot de relevante gegevens en verloopt de bedrijfsvoering soepel binnen jouw organisatie. Om die reden hebben veel grote organisaties een netwerkbeheerder in dienst. Het aannemen van een extra persoon voor deze werkzaamheden is echter niet altijd mogelijk. In dat geval doet de perfecte oplossing zich voor: het netwerkbeheer uitbesteden. ClickOn neemt graag de touwtjes van jouw netwerkbeheer in handen. 

Wat levert het netwerkbeheer uitbesteden jou op?

Het netwerkbeheer uitbesteden doe je natuurlijk niet zonder reden. Er is niets vervelender dan een netwerk dat te wensen overlaat. Wanneer jouw netwerk niet optimaal werkt, kunnen medewerkers niet vooruit. Ze kunnen bijvoorbeeld geen toegang krijgen tot essentiële informatie, of erger zelfs, helemaal niet aan de slag met hun taken. Wanneer iemand binnen of buiten jouw organisatie het netwerkbeheer op zich neemt, wordt jouw netwerk altijd goed onderhouden. Zo verklein je de kans op spontane problemen aanzienlijk. 

Andere voordelen van het netwerkbeheer uitbesteden, zijn: 

  • Je hoeft niet telkens zelf achter IT-problemen aan.
  • Doordat het netwerk soepel werkt, verlies je minder tijd aan niet-geoptimaliseerde aspecten van het netwerk, zoals de snelheid van de systemen.
  • Het is niet nodig om een netwerkbeheerder in dienst te nemen. 
  • Er wordt een kostenbesparing gerealiseerd.
  • Onaangename verrassingen zijn verleden tijd.

Netwerkbeheer uitbesteden werpt zijn vruchten af

Wanneer je eenmaal de keuze hebt gemaakt om het netwerkbeheer uit te besteden, merk je al snel wat voor effect het heeft. Jij hoeft niet meer in de stress te schieten als er een probleem ontstaat dat de bedrijfsvoering platlegt. In plaats daarvan lost een systeembeheerder problemen al op voordat iemand binnen jouw organisatie er last van krijgt. 

Mocht je toch kampen met een vraag of probleem op het gebied van ICT, dan schieten de medewerkers van ClickOn je direct te hulp. Samen nemen we jouw vraagstuk door en komen we met een gepaste oplossing. Zo ondervind je zo min mogelijk hinder wanneer de technologie je in de steek laat.

ClickOn helpt je bij het uitbesteden van je netwerkbeheer

Wil je af van de constante zorgen rondom het netwerkbeheer van jouw organisatie? Laat dan de experts van ClickOn hun werk doen. Zij speuren issues op voordat ze een probleem vormen en zorgen er zo voor dat jouw netwerk op rolletjes loopt. Overal ter wereld, maar wel met helder persoonlijk contact. Dat is immers het makkelijkst. Kom langs op ons kantoor in Woerden, pleeg een belletje, of bereik ons via de mail. We helpen je graag verder. 

Tel: +31 (0) 88 254 25 66  

E-mail: [email protected]