Altijd ‘On’ dankzij ClickOn

24/7 in contact met je collega’s en klanten, waar ook ter wereld.

Over ons

Drie jeugdvrienden op een zolderkamer. Zo begon het verhaal van ClickOn. In het jaar 2000 besloten Ardo, Jasper en Tim om hun IT skills als zelfstandigen voort te zetten. En met succes: in 2005 verhuisden we naar een kantoorpand in Woerden en zagen we ons team steeds groter worden. Als vooruitstrevende ondernemers met verstand van zaken, groeide ClickOn al snel uit van het managen van IT-infrastructuur naar de volledige communicatie van bedrijven. Voor zowel nationale als internationale klanten.

No-nonsens en persoonlijk contact. Dat is onze kracht. We zorgen dat je IT en communicatie werkt zoals het hoort. En mocht er toch iets aan de hand zijn, dan staat er direct iemand voor je klaar. Met een goede persoonlijke ‘Click’ maken we ons werk zo leuk mogelijk.

En dat moet ook wel. Want de tijd waarin je van 9.00 tot 17.00 uur werkt is voorbij.

Tegelijkertijd is samenwerking des te belangrijker geworden. Maar hoe kunnen we samenwerken op elk willekeurig moment van de dag zonder bij elkaar in de buurt te zijn?

Daar zijn wij voor. Wij zorgen dat je altijd ‘On’ bent. Met communicatie en IT die het mogelijk maken om 24/7, waar dan ook ter wereld, met je collega’s en klanten samen te werken.

Efficiënte communicatie leidt tot kostenbesparing, betere bedrijfsresultaten en meer werkplezier. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Want de markt verandert en wij veranderen mee.

Vlekkeloos communiceren?

We regelen het voor je met hoogwaardige communicatieoplossingen.

Neem contact op