MS Teams Update

Microsoft Teams Update September 2023

Microsoft Teams blijft de ideale basis voor dagelijkse werkzaamheden. Regelmatig voert Microsoft verbeteringen uit op bestaande functionaliteiten en voegt het nieuwe functionaliteiten toe. We hebben alle belangrijke updates van september 2023 weer voor je op een rijtje gezet.

Gepost op
12
September
2023

Microsoft Teams Update September 2023

Microsoft Teams blijft de ideale basis voor dagelijkse werkzaamheden. Regelmatig voert Microsoft verbeteringen uit op bestaande functionaliteiten en voegt het nieuwe functionaliteiten toe. We hebben alle belangrijke updates van september 2023 weer voor je op een rijtje gezet. Hierdoor blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden om effectiever samen te werken, te communiceren en te vergaderen binnen Teams.

 1. Chats verwijderen
  Je kunt nu eenvoudig je chats verwijderen, of het nu een persoonlijke of groepschat is. Klik met de rechtermuisknop op het bericht en kies 'Verwijderen'.
 2. Uitgebreide reacties
  Geef meer uitdrukking aan je reacties met uitgebreide emoji's en tekstballonnen. Klik op het smiley-icoontje onder het bericht om te kiezen.
 3. Goedkeuringen als PDF's
  Sla goedkeuringen op als PDF-bestanden voor administratieve of juridische doeleinden. Klik op de drie puntjes naast de goedkeuring en selecteer 'PDF opslaan'.
 4. Geanimeerde Achtergronden
  Maak je Teams-vergaderingen levendiger met geanimeerde achtergronden. Selecteer 'Effecten en Avatars' > 'Video-effecten' vóór de vergadering.
 5. Wijzigingen in Microsoft 365- en Teams-licenties
  Vanaf 1 oktober 2023 worden nieuwe Microsoft 365-pakketten in Europa geïntroduceerd zonder Teams. Voor Enterprise-klanten is er een zelfstandig Teams-aanbod beschikbaar. Bestaande klanten kunnen hun huidige pakketten behouden of overstappen naar een pakket zonder Teams.

Wil je meer te weten komen over hoe Teams jouw werk gemakkelijker en leuker kan maken? Neem dan contact met ons op via onderstaande knoppen. We staan klaar om je verder te helpen!

Zij maken zich al geen zorgen meer over IT

go for it - met clickon

Samen werken we aan een veilige werkplek, zodat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over IT. We’ve got IT.