Samenwerking alert

VHS laat zich ontzorgen

VHS kiest voor ClickOn's PremiumOn-abonnement met telefonie en serverbeheer voor veilige, up-to-date ICT-oplossingen en 24/7 support.

Gepost op
20
June
2024

Altijd een veilige en up-to-date werkplek, Microsoft 365 Business Premium voor alle medewerkers, configuratiemanagement en altijd iemand beschikbaar die kan helpen. Dat is wat VHS wou. Met die vraag wisten wij wel raad! 

Over VHS

VHS staat bekend als dé partner voor de installateur. Flexibiliteit en snelheid zijn kernwaarden; VHS gaat geen uitdaging uit de weg en zoekt altijd naar de beste oplossing. Laat dat nou net punten zijn waar wij, als we het zelf mogen zeggen, ook in uitblinken.

Samenwerking VHS en ClickOn

VHS maakt de komende zeven jaar gebruik van het PremiumOn abonnement, met als AddOns telefonie en serverbeheer. Naast bovengenoemde zijn de medewerkers van VHS nu ook altijd en overal bereikbaar én zijn zowel de werkplekken als servers voorzien van de beste beveiligingssoftware. Wij zien uit naar een prettige samenwerking! 

Dat wil ik ook

Wil jij net als VHS nooit meer zorgen hebben over jouw I(C)T? Maak dan een afspraak via de knop hieronder, dan zien we elkaar snel!

Zij maken zich al geen zorgen meer over IT

go for it - met clickon

Samen werken we aan een veilige werkplek, zodat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over IT. We’ve got IT.