De ICT partner op het gebied van MKB ICT oplossingen

MKB ICT Partner

Het opzetten en onderhouden van een snel en draadloos netwerk wordt steeds complexer. Er is steeds meer kennis en ervaring nodig om je netwerk optimaal te beheren en de verbinding veilig te houden. Het is als bedrijf bijna onmogelijk al deze kennis en kunde zelf in huis te hebben. 

ClickOn helpt jouw MKB organisatie hierbij door met samen te werken als jouw business IT partner.

ICT systeembeheer voor een MKB organisatie

De rol van ICT en de daarbij horende automatisering gaat een steeds belangrijkere rol spelen binnen het MKB. ICT oplossingen bestaan tegenwoordig niet meer alleen uit het reparen van printers en het delen van bestanden.  

Een goede IT infrastructuur is belangrijk voor de effectiviteit van je MKB organisatie. Je wilt natuurlijk geen omzet mislopen omdat je ict niet goed is geregeld. Het is hierbij dus belangrijk dat je netwerk snel, wireless en stabiel is. 

Specialist op het gebied van ict support en oplossingen

Bij ClickOn helpen we met je met het vinden van de beste oplossingen van je ICT problemen en het opzetten van je ICT systeem. Het opzetten van een snel een draadloos netwerk compleet uit je handen. Als de business IT partner van Nederland helpen wij met een zorgeloos en werkend ICT systeem en staan we altijd klaar met onze ICT support. 

ClickOn maakt gebruik van de high-performance Wifi oplossingen van Ubiquiti, ook bekend als Unifi, en van Ruckus. Met Ubiquiti en Ruckus kunt u de omgeving eenvoudig opschalen bij uitbreiding. De kosten schalen mee. Zo leveren we je precies de omgeving die past bij uw organisatie. Ubiquiti biedt real-time inzichten in de prestaties en het verkeer op uw netwerk. Het gehele netwerk wordt volledig gemanaged in de cloud, via één overzichtelijk dashboard.

Neem contact op met een van onze ICT experts

Heb je assistentie nodig bij het opzetten van een draadloos netwerk voor je MKB bedrijf? En heb je momenteel niet zelf de kennis in huis om dit op een goede manier te doen? Neem dan nu contact op met een van onze experts. Je kans bereiken via de volgende contactgegevens:

Tel: +31 (0) 88 254 25 66  

E-mail: [email protected]