De ICT partner in Nederland: Een zorgeloos en snel netwerk

ICT is altijd aan het ontwikkelen. Het is daarom begrijpelijk dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. ClickOn is het MKB ICT bedrijf in Nederland dat je wegwijs maakt in de ingewikkelde wereld van ICT. De enthousiaste ICT experts van ClickOn staat altijd voor je klaar met de beste ICT support en oplossingen. Met ons hoofdkantoor in Woerden zijn we altijd dichtbij en snel op locatie, mocht het nodig zijn. Ook met onze live chat staan we altijd voor je klaar om te helpen met je ICT problemen.

ICT partner Nederland

ICT infrastructuur: Geef je zorgen uit handen bij een IT partner

Duidelijke en veilige ICT infrastructuur is een belangrijk element voor het succes en effectiviteit van jouw bedrijf. Je ICT infrastructuur kan ook zeker effect hebben op de tevredenheid van jouw werknemers, die zorgeloos moeten werken, overleggen en presenteren op afstand wanneer dit nodig is. 

Het werken en overleggen op afstand wordt gedaan door het gebruik van videoconferencing en telefonie apparatuur. Op het gebied van videoconferencing en telefonie is ClickOn van alle markten thuis. Bij ClickOn maken we het graag simpel voor je. Als je aan ons laat weten wat je wensen zijn en wat je manier van werken is, dan ontvang je zo snel mogelijk een oplossing op maat.  

Videoconferencing installatie: Effectief communiceren

Tegenwoordig wordt er veel thuis gewerkt. Het is daarom voor elk bedrijf belangrijk dat er een goed lopend video communicatie systeem aanwezig is. Dit geldt voor zowel interne als externe communicatie. 

Omdat videoconferencing tegenwoordig wordt gebruikt voor intern overleg, externe vergaderingen, samenwerken of presenteren of afstand, is video conferencing niet meer weg te denken in het bedrijfsleven. 

ClickOn kan je helpen met het opzetten van verschillende systemen. Zo helpen wij je met Microsoft teams, Poly, Lifesize, BlueJeans en 3CX telefonie. Hiervoor gebruiken wij verschillende videoconferencing hardware systemen. Dit zijn bijvoorbeeld: Yealink, Logitech, Cisco, Polycom, Lenovo en Konftel.

Betrouwbare IT partner: Neem contact op met ClickOn

Bij ClickOn ben je aan het goede adres als je op zoekt bent naar professionele IT partner. ClickOn zorgt ervoor dat je ICT werkomgeving altijd werkt. Een snelle, veilige en betrouwbare werkomgeving is de basis van onze IT dienstverlening. 

Kan je de ontwikkelingen binnen de technologie niet meer bijhouden en ben je op zoek naar een IT partner? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die ClickOn jou kan aanbieden en wil jij je IT uitbesteden? Neem dan contact op met ClickOn. Onze experts staan altijd voor je klaar om je te helpen. Je kan onze support desk medewerkers bereiken via:

Tel: +31 (0) 88 254 25 66  

E-mail: [email protected]